Transferuri auto cu masini private, transport de persoane V.I.P.  cu masini mici (cu preluare de la adresa, de la domiciliul dvs  din  Timisoara) la aeroport Budapesta si gara Keleti din Budapesta.

 

Telefon si whatsapp:  0040.786.032.786

E-mail: rezervare@mail.com

 

- rezervari de masina privata, de lux, cu sofer, inchiriere masina cu sofer privat pe traseul Timisoara aeroport Budapesta/ gara Keleti,

- servicii VIP de transport persoane/ pasageri de la Timisoara / Arad la aeroport Budapesta sau la gara Keleti, preluare de la adresa de domiciliu sau orice alta adresa dorita,

- transferuri auto de legatura la zboruri din aeroportul Budapesta

- transferuri VIP, de lux,  in regim privat, cu autoturisme, cu masini mici de la Timisoara si Arad la aeroport Budapesta sau gara Keleti,

- legaturi, curse rapide in regim privat, plecari imediate spre/ la aeroport Budapesta/ gara Keleti, din Timisoara si Arad.

- shopping la Budapesta, cumparaturi de sarbatori la Outlet Mall Budapesta, Piata de Craciun la Budapesta, revelion la Budapesta

 

Transferurile de pasageri pentru aeroportul Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini private, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer. 

Transferurile noastre se realizeaza in regim privat, cu autoturisme.  In acest caz, nu impartiti autovehiculul cu alte persoane, nu veti calatori cu alte persoane in masina. Veti calatori doar dumneavoastra sau familia/ grupul dumneavoastra. Nu veti astepta dupa alte persoane sau alti pasageri. Autoturismul nu se va abate de la traseu pentru a prelua sau pentru a debarca alte persoane. 

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3,5 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5 ore inainte de decolare. 

Avantajul transferurilor cu masina mica, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina mica inseamna ca masina va preia de la adresa doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta sau, la cerere, la gara Keleti din Budapesta.

Tariful este de 130 EUR/ masina de 4+1 locuri/ drum.

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*