Transferuri auto cu masini private, transport de persoane  cu masini mici (cu preluare de la adresa, de la domiciliul dvs  din  Timisoara) la aeroport Budapesta si gara Keleti din Budapesta.

 

Telefon si Whatsapp:  +40.786.032.786

Telefon si Viber: +36.702.397.545

E-mail: rezervare@mail.com

Tarif: 130 EUR/ masina/ drum dus (maxim 4 pasageri)

 

Ca urmare a nenumaratelor probleme din industria aviatica ivite in aceasta perioada (zboruri/ avioane intarziate/ anulate/ reprogramate), o solutie de rezolvare partiala a acestor situatii ar fi utilizarea unor zboruri cu decolare de pe aeroportul Budapesta sau cu aterizare pe acest aeroport si achizitionarea unui transfer auto spre/ dinspre aeroportul Budapesta.

De exemplu, daca vi s-a anulat un zbor de dus din Romania, dar v-a ramas valabil zborul de intors, puteti opta pentru inlocuirea zborului de dus anulat cu un transfer auto la aeroportul Budapesta si un zbor din Budapesta catre aceeasi destinatie sau o destinatie apropiata.

Noi efectuam transferuri auto, cu autoturisme private din Timisoara la aeroportul Budapesta si retur.

 

- rezervari de transferuri cu masini private pe traseul Timisoara aeroport Budapesta/ gara Keleti,

- servicii de transport persoane/ pasageri de la Timisoara la aeroport Budapesta sau la gara Keleti, preluare de la adresa de domiciliu sau orice alta adresa dorita din Timisoara,

- transferuri auto de legatura la zboruri din aeroportul Budapesta

- transferuri/ transport de persoane in regim privat, cu autoturisme, curse/ legaturi cu masini mici de la Timisoara la aeroport Budapesta sau gara Keleti,

- legaturi, curse rapide in regim privat, plecari imediate spre/ la aeroport Budapesta/ gara Keleti, din Timisoara .

- shopping la Budapesta, cumparaturi  la Outlet Mall Budapesta.

 

Transferurile de pasageri pentru aeroportul Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini private, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer. 

In acest caz, nu impartiti autovehiculul cu alte persoane, nu veti calatori cu alte persoane in masina. Veti calatori doar dumneavoastra sau familia/ grupul dumneavoastra (maxim 4 pers). Nu veti astepta dupa alte persoane sau alti pasageri. Autoturismul nu se va abate de la traseu pentru a prelua sau pentru a debarca alte persoane. 

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3,5 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5 ore inainte de decolarea avionului dvs. 

Avantajul transferurilor cu masina mica, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina mica inseamna ca masina va preia de la adresa doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta sau, la cerere, la gara Keleti din Budapesta.

Tariful este de 130 EUR/ masina/ drum dus.

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*